Een storing in uw CV ketel is voor velen een grote ergernis! U moet er immers niet aan denken, dat u een avond zonder verwarming, warm water voor een lekkere douche of de afwas, enzovoorts komt te zitten. Een erkende loodgieter kan u helpen bij het voorkomen van een storing. Vaak is een storing in de CV ketel namelijk het gevolg van slijtage aan bepaalde onderdelen, een grote hoop stof in de CV ketel, enzovoorts. Zelf heeft u dit vaak niet door, doordat er een kap over de CV ketel zit.

cv ketel compri_crop Tijdens het onderhouden van uw CV ketel controleert een loodgieter alle onderdelen op beginnende slijtage, zodat deze tijdig vervangen kunnen worden. Vermoedt u ook last te hebben van slijtage? Schakel een erkende loodgieter bij u in de buurt in!

Een storing verhelpen

Mocht het onderhouden van uw CV ketel al te laat zijn, dan kunt u ook de hulp van een CV monteur inschakelen voor het herstellen van de CV ketel. Vaak is het voldoende om bepaalde onderdelen te vervangen, zodat de storing verholpen is. Een storing kan voorkomen in uw CV ketel zelf, maar bijvoorbeeld ook in een (losse) boiler, in de radiatoren, enzovoorts.

Call Now Button