24/7 bereikbaar

Vakkundig personeel
Snel en met spoed bereikbaar
Van verstoppingen tot lekkages
Professioneel advies

Over ons

Wie zijn wij?

Wij van Loodgieter-Randstad zijn de specialist als het gaat om loodgieterswerkzaamheden. Wij lossen graag allerlei problemen rondom diverse loodgieterswerkzaamheden voor u op. Zo kunt u denken aan het verhelpen van ontstoppingen, het oplossen van lekkages en het aanleggen van leidingen.

Onze ervaren loodgieter in Zoetermeer kan u met uiteenlopende diensten helpen. Voor de uitvoering van loodgietersklussen voor zowel binnen als buiten uw woning. Denk bijvoorbeeld aan de reeds beschreven problemen, waarbij de loodgieter voor een passende oplossing kan zorgen. Wij hebben vakkundige loodgieters in dienst, die uw problemen professioneel en snel met u afhandelen. Mede ook door onze jarenlange ervaring.

De klant staat bij ons centraal en wij zullen er daarom alles aan doen om u tevreden te stellen. We denken graag mee over mogelijke oplossingen. Loodgieter-Randstad heeft vakbekwaam personeel, waardoor we uitstekende service kunnen bieden. Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring. Hierdoor zorgen we altijd voor een passende oplossing.

We zijn actief in regio Zoetermeer en omgeving. We zijn actief voor zowel particuliere klanten als zakelijke klanten. Wilt u een afspraak maken? Neem telefonisch contact op via 079-7820509.