24/7 bereikbaar

Vakkundig personeel
Snel en met spoed bereikbaar
Van verstoppingen tot lekkages
Professioneel advies

Cv-ketel installatie in Zoetermeer

Bent u ook zoek naar een loodgieter in Zoetermeer voor een cv-ketel installatie? Helaas gebeuren er nog steeds ongelukken door koolmonoxidevergiftiging in woningen. Daarom mag u niet zelf een ketel installatie in Zoetermeer uitvoeren. Het is levensbelangrijk dat dit zowel veilig als deskundig geschiedt. Zoek daarom niet langer u bent bij de loodgieter in Zoetermeer op het juiste adres. Onze loodgieters staan voor u klaar om een cv ketel installatie voor u uit te voeren.

CV ketel installatie Een centrale verwarmingsketel is het hart van een centraal verwarmingssysteem en is tegenwoordig in de meeste huishoudens aanwezig. Maar soms treft u in oudere woningen nog een ouderwetse ketel aan en wordt er een gashaard of elektrische kachels gebruikt om het huis te verwarmen. Dan is het tijd om een cv-ketel te laten installeren of uw oude ketel te laten verplaatsen door een betrouwbare en erkende loodgieter in Zoetermeer.

Cv ketel installatie door onze loodgieters

Ons bedrijf bestaat al heel lang en onze cv-installateurs hebben dan ook de kennis en mogelijkheden van alle bekende cv-ketels. Veiligheid en besparing staan bovenaan onze lijst van diensten. Als u besloten hebt dat de ketel vervangen moet worden en de loodgieter komt uw ketel vervangen voor een gloednieuwe, wat mag u dan van ons verwachten?

De volgende werkzaamheden worden voor u uitgevoerd:

  • Verwijderen van de oude cv-ketel.
  • Installeren van een nieuwe ketel.
  • Eventueel alle kranen onder de ketel en het expansievat vervangen.
  • Afstellen van de ketel.
  • Eventueel verplaatsen van de kraan om het vullen te vereenvoudigen.
  • Installeren van de thermostaat.

Wij zorgen er altijd voor dat de ketel goed is afgesteld. Een goed afgestelde ketel haalt een veel hoger rendement. Wij kunnen u verder ook adviseren als wij bijvoorbeeld aan het werk zijn en merken dat er nog een paar maatregelen genomen kunnen worden om te besparen, bijvoorbeeld door extra isolatie op de zolder (waar de ketel vaak hangt).

Veiligheid boven alles

Wilt u zeker zijn dat uw cv-ketel installatie in Zoetermeer veilig gebeurt? Laat uw cv-ketel installatie in Zoetermeer dan over aan één van onze gecertificeerde loodgieters. Zo voorkomt u een mogelijk ongeluk met uw cv-ketel en kunt u veilig en aangenaam wonen.

Heeft u met spoed een specialist nodig voor een cv-ketel installatie in Zoetermeer? Contacteer direct uw ervaren loodgieter. Onze spoeddienst is 24/7 bereikbaar.