24/7 bereikbaar

Vakkundig personeel
Snel en met spoed bereikbaar
Van verstoppingen tot lekkages
Professioneel advies

FAQ

Wat moet ik doen bij een spoedgeval?

Bij een spoedgeval kunt u altijd bij ons terecht, bel ons meteen en wij zullen zo snel mogelijk ter plekke zijn. Twijfel hierbij zeker niet, wij helpen u graag zo snel mogelijk van uw probleem af. Wat moet ik doen bij een spoedgeval?

Wat is het verschil tussen een loodgieter en een installatiebedrijf?

Het verschil tussen een loodgieter en een installatiebedrijf is dat een loodgieter niet alleen dingen installeert, maar ook dingen repareert en vervangt als dat nodig is. Een loodgieter kan u dus altijd helpen als er problemen zijn en óók wanneer u iets geïnstalleerd wilt hebben. Daarnaast helpen wij ook bij het opsporen van lekkages, van zowel uw waterleidingen als uw gasleidingen en deze verhelpen wij hierbij ook meteen. Andere problemen waar u aan kunt danken wat wij oplossing is een verstopte afvoer een kapotte cv-ketel, sanitair vervangen etc.

Hoe weet ik welke cv-ketel ik moet kiezen?

Tegenwoordig kijken veel mensen bij het kopen van een cv-ketel naar het energielabel. Dit is ook erg belangrijk, omdat u zo energie en water kan besparen. Door voor een A-label te gaan, weet u dat u het beste water en energie bespaart en het milieuvriendelijkst bezig bent, maar dat betekent niet meteen dat u een goede cv-ketel heeft. Het is ook belangrijk te kijken naar hoe snel er water uit de kraan komt en hoe snel het water warm wordt. Dit kunt u allemaal bekijken wanneer u een cv-ketel aanschaft. U weet nu waar u op moet letten, verder is de keuze aan u.

Hoe spoor ik een lekkage op?

Een lekkage opsporen kan erg lastig zijn, het kan namelijk een bron verder weg hebben dan waar u de lek ziet. Met speciaal apparatuur kunnen wij de lekkage opsporen zonder de muur te hoeven slopen. Wij raden u het niet aan om lekkages zelf proberen op te sporen of op te lossen. Hiervoor is er vaak specifiek apparatuur nodig en vereist vakwerk. Door het zelf te doen kunt u de situatie erger maken dan dat het is. Dit kan voor meer schade zorgen, wat uiteindelijk hogere kosten met zich meebrengt. Door ons meteen op te bellen bij problemen, kunnen wij voorkomen dat het zich verder verspreidt en uitgroeit tot iets groters. Lekkages kunnen grote schade aanrichten aan uw woning. Het is daarom enorm belangrijk het meteen goed op te lossen wanneer een lekkage in uw huis zich voordoet. Wij sporen de bron van de lekkage op en zorgen direct voor een vakkundige oplossing. Bel ons dus meteen op wanneer u een lekkage ontdekt.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn leidingen niet bevriezen?

Als uw leidingen bevriezen kan dit veel schade aanrichten en dit kan ook gevaarlijk zijn. De leidingen kunnen breken en er kan een gas- of waterlek ontstaan. Beide wilt u met man en macht voorkomen om uw gezin en uw huis te beschermen. Om ervoor te zorgen dat dit dus niet gebeurd zijn er een aantal tips. De meest belangrijke is dat uw leidingen goed geïsoleerd moeten zijn. Dit voorkomt vrijwel altijd bevriezing. Zorg er daarnaast ook voor dat het niet te koud wordt in uw huis, zet de verwarming regelmatig even aan. En als laatste zorg ervoor dat de leidingen blijven doorstromen, zet de kraan even aan, zowel met warm als met koud water. Mocht u te laat zijn en zijn de leidingen bevroren dan kunt contact met ons opnemen en wij zullen u meteen helpen.