24/7 bereikbaar

Vakkundig personeel
Snel en met spoed bereikbaar
Van verstoppingen tot lekkages
Professioneel advies

Verstopte afvoer in Zoetermeer

Is uw afvoer verstopt? Een verstopping in uw afvoer komt altijd ongelegen. U staat heerlijk onder de douche, maar merkt ineens dat het water niet goed wegstroomt. Of erger nog u spoelt het toilet door en het water stroomt niet. Daar zit u dus met een verstopte afvoer. Dit kan veroorzaakt worden door een verstopte afvoerleiding. Maar geen paniek, onze ervaren loodgieter in Zoetermeer kan het probleem snel, effectief en op een milieuvriendelijke manier voor u oplossen.

afvoer verstopt Afvoer verstopt, dit zijn de oorzaken en zo lost u het op

Gewoonlijk wordt een verstopping veroorzaakt door een hardnekkige verstopping van vuil dat zich in de sifon heeft opgehoopt. Met een klassieke ontstopper trekt u de afvoer vacuüm, zodat al het vuil en de verstoppingen uit uw afvoer worden losgemaakt. U kunt dit vuil er dan meteen uitspoelen. Dit kan een doeltreffende methode zijn voor een ontstopping. Bovendien is het goed om uw sifon regelmatig schoon te maken. U voorkomt er onaangename geurtjes mee en vooral een ergere verstopping.

Mocht dit niet werken dan kunt u kokend water in de afvoer gieten. Misschien zal dit de vetophoping letterlijk “wegsmelten”. Als deze methode niet werkt om te ontstoppen, kunt u proberen zuiveringszout en azijn te gebruiken. Dit is meestal efficiënt genoeg om de verstopping te verhelpen. Indien de afvoer nog steeds verstopt is, dan kunt u het nogmaals herhalen. Blijft de afvoer verstopt en zit de verstopping diep in de afvoerleiding? Dan kunt u proberen de leiding te ontstoppen met een ontstoppingsveer.

Wist u trouwens dat een verstopte afvoer gemakkelijk voorkomen kan worden door speciaal gemaakt zeefje in uw afvoer te doen. U hebt ze tegenwoordig in allerlei materialen: plastic, rubber, roestvrij chroom, en ze passen perfect in uw mooie gootsteen of douche.

Schakel de hulp van loodgieter in Zoetermeer in

Hebt u het bovenstaande geprobeerd en is uw afvoer nog steeds verstopt? Dan is er duidelijk een ernstiger probleem, dat vakkundig aangepakt moet worden. Schakel daarvoor een ontstoppingsdienst in. Woont u in Zoetermeer of in de omgeving daarvan? Dan kunt u een van onze loodgieters inschakelen om het probleem te verhelpen. Is uw afvoer verstopt? De loodgieters van Zoetermeer lossen het snel voor u op

Onze ervaren en deskundige loodgieter in Zoetermeer kan u helpen met een verscheidenheid aan diensten. In het geval van een verstopte afvoer, zullen wij de afvoer onder hoge druk inspuiten. Dit zal de verstopping direct voor u oplossen. Wij kunnen u ook tips geven om een nieuwe verstopping te voorkomen. U kunt ook bij ons terecht voor andere loodgietersklussen voor zowel binnen als buiten uw huis. Onze loodgieter in Zoetermeer zal altijd voor een passende oplossing kan zorgen.