24/7 bereikbaar

Vakkundig personeel
Snel en met spoed bereikbaar
Van verstoppingen tot lekkages
Professioneel advies

Regenpijp lekkage in Zoetermeer

Een lekkende regenpijp kan verschillende oorzaken hebben. Een regenpijp lekkage kan bijvoorbeeld zijn ontstaan door storm, vandalisme of een verstopping in de regenpijp. Het is raadzaam om een lekkende regenpijp zo snel mogelijk te repareren. Dit kunt u het beste door een vakman laten doen. Onze dakspecialisten hebben ervaring met het repareren en vervangen van regenpijpen en werken op vakkundige wijze. Hierdoor zult u geen last hebben van vochtproblemen en bent u snel van de lekkage verlost. Bij een regenpijp lekkage in Zoetermeer kunt u ons inschakelen. Onze dakspecialisten zijn u graag van dienst.

Lekkende regenpijp

Een lekkende regenpijp dient zo snel mogelijk gerepareerd te worden. Gebeurt dit niet dan kunt u te maken krijgen met vochtproblemen en wateroverlast. Een kapotte regenpijp kan er ook voor zorgen dat het water naar binnen loopt en u binnen in uw huis last krijgt van vochtproblemen en waterschade. Waterschade is vaak onherstelbaar en dient zo veel mogelijk voorkomen te worden. Wanneer u één van onze professionals inschakelt, bent u ervan verzekerd dat uw regenpijp lekkage op vakkundige wijze hersteld wordt. Meestal is een lekkende regenpijp te repareren, soms moet een deel van de regenpijp vervangen worden. Dit gebeurt alleen als dat nodig blijkt te zijn.

Reparatie van een lekkende regenpijp

Het repareren van een regenpijp lekkage is meestal geen hele grote klus. Vaak kan een deel van de pijp vervangen worden en is het daarna weer in orde. Soms moet er bijvoorbeeld een bochtstuk vervangen worden. Onze specialisten beschikken over voldoende kennis en vaardigheden om ook de regenpijp lekkage bij u thuis vakkundig te verhelpen.

Maak uw regenpijp en dakgoot geregeld schoon

Regenpijp lekkage

Met behulp van dakgoten en regenpijpen wordt hemelwater afgevoerd. Als inwoner van Zoetermeer gaat u er klakkeloos vanuit dat hierbij geen problemen ontstaan. Zo vanzelfsprekend is dit echter niet. Naast water komt er ook een hoop rommel in een dakgoot terecht. Het komt bijvoorbeeld geregeld voor dat er bladeren in een dakgoot belanden. Ook andere rommel, zoals takjes en steentjes, komen met regelmaat in een dakgoot terecht. Dit kan de waterafvoer belemmeren. Tevens kunnen scherpe voorwerpen schade aanrichten aan uw dakgoot of regenpijp. Zorg er daarom voor dat u uw dakgoot en regenpijp geregeld schoon maakt.