24/7 bereikbaar

Vakkundig personeel
Snel en met spoed bereikbaar
Van verstoppingen tot lekkages
Professioneel advies

CV ketel repareren in Zoetermeer

De cv-ketel wordt vaak als een van de meest essentiële onderdelen van uw woning gezien, doordat er vanuit de cv-ketel warm water naar de radiatoren in uw woning wordt geleid. Om deze reden is een goede werking van de cv-ketel erg belangrijk! Mocht u onverhoopt toch te maken krijgen met een kapotte cv, dan kunt u uw cv-ketel laten repareren door een loodgieter van ons loodgietersbedrijf. Een loodgieter helpt bij het opsporen van de bron van het defect aan de cv-ketel, zal de kapotte onderdelen vervangen en maakt de cv-ketel aan de binnenzijde schoon. Door het stof in de cv-ketel te verwijderen is de kans op nieuwe problemen met de cv-ketel erg klein.

Het probleem zelf oplossen?

CV ketel repareren

Naast de mogelijkheid om de hulp van een loodgieter in te schakelen voor het repareren van een kapotte cv, kunt u dit vaak ook zelf doen. Op het display van de cv-ketel staat vaak een foutcode vermeld op het moment dat de cv-ketel niet meer goed functioneert. Zoek deze foutcode in de handleiding van de cv op, om te zien welke stappen u moet zetten om de problemen te verhelpen. In sommige gevallen is het al voldoende om de cv-ketel te resetten, waarna deze weer als vanouds zal werken. Mocht het resetten van de kapotte cv niet werken, dan kunt u alsnog een loodgieter inschakelen voor hulp.

Een kapotte cv-ketel laten vervangen of repareren?

Niet alleen kunt u ervoor kiezen om de kapotte cv te repareren, ook kunt u een kapotte cv-ketel laten vervangen. Het vervangen van een cv is voornamelijk interessant voor mensen waarvan de cv-ketel al zo’n acht tot tien jaar oud is. Vaak is het niet meer de moeite waard om een dergelijke cv-ketel te laten repareren, omdat er al snel andere onderdelen voor storingen zullen zorgen. Wilt u uw cv-ketel laten repareren? Neem dan contact met ons op!