24/7 bereikbaar

Vakkundig personeel
Snel en met spoed bereikbaar
Van verstoppingen tot lekkages
Professioneel advies

Een verstopping in Zoetermeer laten verhelpen door onze loodgieters

Heeft u te maken met een verstopping in Zoetermeer? In dat geval staan onze loodgieters voor u klaar, om de verstopping voor u te verhelpen. Vaak wordt een verstopping veroorzaakt door restafval, wat op de bodem van de afvoerleidingen achterblijft. Eenmaal op de bodem kan het restafval niet meer worden afgevoerd naar de centrale riolering. Het doorspuiten van de afvoer is noodzakelijk om een verdere verergering van de verstopping te voorkomen. In het ergste geval kunt u als gevolg van een verstopping in Zoetermeer uw sanitaire voorzieningen niet meer gebruiken.

Met spoed een verstopping in Zoetermeer laten verhelpen

Wanneer u met een verstopping in Zoetermeer te maken heeft, wilt u deze zo snel mogelijk laten verhelpen. Zeker wanneer u uw sanitair niet langer kunt gebruiken. Ons loodgietersbedrijf biedt u graag de hulp van een spoedloodgieter. De spoedloodgieter staat dagelijks en 24 uur per dag voor u klaar om een afvoer door te spuiten. Zo hoeft u nooit lang in de nare stank van een verstopping of zonder sanitair te zitten.

Tip: laat de afvoerleidingen in huis eens per twee of drie jaar preventief doorspuiten. Een beginnende verstopping kan zo tijdig verholpen worden, om te voorkomen dat deze steeds groter wordt.

Zelf een verstopping verhelpen blijkt vaak lastig

Verstopping zoetermeer Een beginnende verstopping in Zoetermeer zou u mogelijk zelf nog kunnen verhelpen. Maak bijvoorbeeld gebruik van soda, een trekveer of chemische ontstoppingsmiddelen uit een supermarkt. Dergelijke hulpmiddelen zijn vaak echter niet krachtig genoeg om serieuze verstoppingen in de afvoer te verhelpen. Daarbij is het gebruik van deze chemische ontstoppingsmiddelen bijzonder schadelijk voor het milieu.

Wel kunt u de kans op verstoppingen verkleinen, door bijvoorbeeld een zeefje in de gootsteen te gebruiken en een bladvanger over uw regenpijpen te plaatsen. De kans dat er nu alsnog restafval in de afvoer stroomt neemt sterk af.