24/7 bereikbaar

Vakkundig personeel
Snel en met spoed bereikbaar
Van verstoppingen tot lekkages
Professioneel advies

Nieuwe combi ketel in Zoetermeer

Op dit moment zijn combi ketels, samen met HR ketels, de meest verkochte cv-ketels. Een combi ketel zorgt ervoor dat niet alleen de centrale verwarming geregeld wordt, maar dat ook het leidingwater verwarmd wordt, bijvoorbeeld voor de douche. Heeft u een combi ketel, dan heeft u geen aparte boiler nodig. Wij werken met ervaren loodgieters, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden omtrent cv-ketels en combi ketels. Voor een nieuwe combi ketel in Zoetermeer kunt u bij ons terecht.

Combi ketel kopen

Het aanschaffen van een nieuwe combi ketel brengt een aantal voordelen met zich mee. Om te beginnen bespaart u door een nieuwe combi ketel ruimte. Er is immers geen aparte boiler meer nodig. Daarnaast is de aanschafprijs van een combiketel lager dan de aanschafprijs van een losse cv-ketel en een losse boiler. Ook zijn de onderhoudskosten bij een combi ketel relatief laag. Onze professionals kunnen u kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze. Vanzelfsprekend kunt u ook voor de installatie van uw nieuwe combi ketel bij ons terecht.

Voorwaarde voor combi ketel

Er is een voorwaarde voor het laten installeren van een combi ketel. In de buurt van waar de ketel moet komen te hangen moet een warmwaterkraan aanwezig zijn. Als deze verder dan tien meter verwijderd is van de plaats waar de nieuwe combi ketel moet komen, is het niet mogelijk om een combi ketel te laten installeren. Dit in verband met het warmteverlies in de leiding, wat te groot wordt bij een afstand groter dan tien meter.