24/7 bereikbaar

Vakkundig personeel
Snel en met spoed bereikbaar
Van verstoppingen tot lekkages
Professioneel advies

Sanitair renoveren in Zoetermeer

Voor alle reparaties en onderhoud aan sanitair in Zoetermeer voortaan één adres!

Zit u met een accuut probleem aan het het sanitair in uw woning of op op het werk in Zoetermeer? Een verstopt toilet, een verwarming die het niet doet, een verstopte afvoer of een lekkende douche? Of zoekt u een vakman die een uw nieuwe verwarming kan aanleggen? De loodgieter in Zoetermeer kunt u zeven dagen in de week bellen.

Vakmanschap op sanitair gebied!

Onze vakmensen hebben ervaring in alle mogelijke klussen aan sanitair. Zo kunnen zij bijvoorbeeld uw CV grondig controleren en schoonmaken. U kunt tips krijgen als u op zoek bent naar een nieuwe CV. En natuurlijk kan die vervolgens ook snel en professioneel worden geplaatst. Als het doucheputje in uw badkamer verstopt is, kan een van onze monteurs snel de oorzaak opsporen. Meestal is een kleine aanpassing genoeg om het probleem definitief op te lossen! sanitair Misschien wilt u een nieuwe badkamer, douchecabine of wc plaatsen in uw huis in Zoetermeer? Soms is een extra wastafel of een bidet handig. Wellicht zijn een aantal kranen in uw keuken of badkamer aan vervanging toe? In al die gevallen zijn wij hét adres in Zoetermeer! Maar naast reparaties en nieuwe plaatsingen, kunnen wij kunnen u ook van dienst zijn met onze voorzorgscheck. Daarbij controleren wij in één keer al het sanitair bij u thuis of in uw bedrijf. Zo zorgen we ervoor dat u alle seizoenen, het hele jaar door behaaglijk en plezierig kunt wonen en werken!

Heeft u op dit moment nog vragen? Of moet er snel een noodreparatie plaatsvinden? U kunt vandaag nog contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.