24/7 bereikbaar

Vakkundig personeel
Snel en met spoed bereikbaar
Van verstoppingen tot lekkages
Professioneel advies

Riool laten ontstoppen in Zoetermeer

Riool ontstoppen ZoetermeerEen verstopping in de afvoer van uw toilet, douche of bijvoorbeeld gootsteen kan zorgen voor een zeer vervelende geur in uw woning. Daarbij is het bij een verstopping soms niet langer mogelijk om nog gebruik te maken van uw sanitair. Het water kan immers niet meer goed weg, waardoor uw afvoerbak van de douche of uw toilet zelf overstroomt. Om dit te voorkomen of te verhelpen kunt u de hulp inschakelen van een loodgieter bij u in de buurt, die uw afvoer onder een grote druk door kan spuiten. Verstoppingen worden hiermee opgelost, zodat de geur snel zal verdwijnen! Wilt u een riool ontstoppen in Zoetermeer of omgeving? Wij staan voor u klaar!

Wat te doen bij een verstopping

Een verstopping in uw riool kan meerdere oorzaken hebben. Denk aan een onverstandig gebruik van toiletpapier, een verstopt afvoerputje in uw douche of restafval wat bij uw afwas in de gootsteen terechtgekomen is. Gelukkig is het ontstoppen van een riool een klus die onze loodgieters geregeld hebben uitgevoerd.

Verstopping van het riool voorkomen

Nog beter is het vanzelfsprekend om een verstopping van uw riool te voorkomen. Dit doet u door goed te letten op het afval wat in uw afvoer terechtkomt. Daarnaast is het sterk aan te raden om uw afvoer eens per half jaar door te laten spuiten door een loodgieter. Zo worden beginnende verstoppingen tijdig verholpen, zodat een daadwerkelijke verstopping niet zal ontstaan. Zo voorkomt u de vervelende stank!